z

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για αγορές άνω των 50 ευρώ

Συχνές Ερωτήσεις

Γενικές Ερωτήσεις

Τι είναι τοBeautytestbox;

Το Beautytestbox είναι το πρώτο ελληνικό online κατάστημα (e-shop) που συνδυάζει top seller με εξειδικευμένα και επαγγελματικά καλλυντικά για τέλειο αποτέλεσμα!  
Είμαστε το πρώτο Ελληνικό e-shop που προσφέρει κουτί ομορφιάς, ένα εύκολο και οικονομικό τρόπο για να γνωρίσετε νέα brands και προϊόντα. Ένα κουτί ομορφιάς στην πόρτα σου!

Eίμαστε κοντά σας για να σας συμβουλεύσουμε για τη σωστή επιλογή. Απλά καλέσετε μας στο τηλέφωνο (210) 57 10 310. 10.00-20.00, καθημερινά εκτός Κυριακής ή στέλνοντας τις ερωτήσεις μέσω mail στο info@beautytestbox.com. 

Tι περιέχει το κουτί ομορφιάς;

Το γυναίκειο κουτί ομορφιάς  #beautytestbox περιέχει 5-7 προϊόντα καλλυντικών (travel size ή δείγματα) επιλεγμένα βάσει του δικού σας προφίλ ομορφιάς και του τύπου της επιδερμίδας σας. Το προφίλ σας προκύπτει βάση ειδικού ερωτηματολογίου.

Με ποια κριτήρια επιλέγετε τα προϊόντα που θα βρίσκονται στο κουτί ομορφιάς μου;

Όλα τα προϊόντα που περιλαμβάνονται σε κάθε κουτί ομορφιάς είναι επιλεγμένα ώστε να ανταποκρίνονται όσο το δυνατόν πιο κοντά στο προφίλ σας. Συμπληρώνοντας το ειδικό ερωτηματολόγιο, εξακριβώνουμε τον τύπο της επιδερμίδας ,τις εξατομικευμένες ανάγκες σας. Με αυτό τον τρόπο θα λαμβάνετε τα κατάλληλα για εσάς προϊόντα. 

Ποιο είναι το κόστος για το το κουτί ομορφιάς;

Το κόστος εξαρτάται απο τα συνεργαζόμενα Brands.

Ξεκινάει απο τα 10,00€

Πως μπορώ να αποκτήσω το κουτί ομορφιάς;

Το κουτί ομορφιάς ανοίγει για αγορά μόνο λίγη ώρα κάθε μήνα λόγο της μεγάλης ζήτησης. Η ακριβής ώρα γίνετε γνωστή μέσω newsletter και μόνο. Οπότε το πρώτο ποιο σημαντικό βήμα για να το αποκτήσετε είναι να γραφτείτε στο newsletter του Beautytestbox. Αυτό μπορεί να γίνει με ένα από τους παρακάτω τρόπους.

α) Αυτόματα με την συμπλήρωση του ερωτηματολογίου ομορφιάς (κουμπί Box).

β) Με την εγγραφή στο site μας και την ενεργοποίηση της επιλογής λήψης newsletter

γ) Με την απλή εγγραφή του email στο πεδίο λήψης newsletter κάτω από το βασικό menu του site, ή στην αντίστοιχη επιλογή της σελίδας μας στο facebook.

Αν δεν προλάβω και εξαντληθεί τι κάνω; Τι είναι η λίστα αναμονής και πως μπορώ να μπω σε αυτή;

Δυστυχώς η ζήτηση είναι κατά πολύ μεγαλύτερη των διαθέσιμων κουτιών, οπότε θα χρειαστείτε υπομονή και τύχη για να καταφέρετε να το αγοράσετε (αυτό επειδή προσπαθούν ταυτόχρονα να το αγοράσουν εκατοντάδες πελάτισσες). Αν δεν τα καταφέρετε, εκείνη την μέρα μας ζητάτε μέσω email στο support@beautytestbox.com να μπείτε στην λίστα αναμονής του μήνα. 
Από την λίστα αναμονής που δημιουργείτε κάθε μήνα αμέσως μετά το κλείσιμο των παραγγελιών, δίνουμε προτεραιότητα στις πελάτισσες του e-shop καθώς και σε εκείνες που δεν έχουν πάρει ποτέ κάποιο κουτί ομορφιάς.

Μπορώ να επιλέξω εγώ τι προϊόντα θα έχει το κουτί ομορφιάς μου;

Όχι. Η επιλογή των προϊόντων γίνεται βάσει του προσωπικού προφίλ ομορφιάς σας αλλά και την διαθεσιμότητα των αντίστοιχων προϊόντων από τις εταιρείες κάθε μήνα.

 

Παραγγελίες & Μεταφορικά

Πότε θα παραλάβω την παραγγελία μου με αγορές από τοe-shop σας;

Οι αποστολές των παραγγελιών μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα μας πραγματοποιούνται την ίδια μέρα και η παράδοση τους γίνεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Προϋπόθεση η παραγγελία σας να πραγματοποιηθεί μέχρι τις 17:00 (εργάσιμης ημέρας), έτσι ώστε να παραλάβετε την επόμενη εργάσιμη ημέρα. 

Πότε θα παραλάβω την παραγγελία μου με το κουτί ομορφιάς;

Οι αποστολές για το κουτί ομορφιάς πραγματοποιούνται μέσα σε 2-5 εργάσιμες ημέρες μετά την παραγγελία σας.

*Και στις δύο περιπτώσεις, λαμβάνεται ενημερωτικό mail ή μήνυμα στο κινητό σας με τον αριθμό αποστολής του δέματος σας (tracking number), που μπορείτε να ακολουθήσετε την πορεία σου στα συνεργαζόμενα courier sites (ACS, ELTA courier)

Δεν έχω παραλάβει ακόμα την παραγγελία μου με αγορές από το e-shop σας, τι να κάνω;

Αν έχουν περάσει μέχρι και 3 εργάσιμες ημέρες και δεν έχετε παραλάβει την παραγγελία σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο info@beautytestbox.com δίνοντας μας το ονοματεπώνυμο σας και τον αριθμό της παραγγελίας σας και θα σας απαντήσουμε άμεσα. Διαφορετικά μπορείτε να καλέσετε στο 210-5710310.

Δεν έχω παραλάβει ακόμα την παραγγελία μου με το κουτί ομορφιάς, τι να κάνω;

Αν έχουν περάσει μέχρι και 5-10 εργάσιμες ημέρες και δεν έχετε παραλάβει το κουτί ομορφιάς σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο info@beautytestbox.com δίνοντας μας το ονοματεπώνυμο σας και τον αριθμό της παραγγελίας σας και θα σας απαντήσουμε άμεσα.  Διαφορετικά μπορείτε να καλέσετε στο 210-5710310.

Πόσο κοστίζουν τα μεταφορικά;

Η αποστολή των προϊόντων από το e-shop μας καθώς και του κουτιού ομορφιάς είναι δωρεάν. Στην περίπτωση που επιλέξετε ως τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή, επιβαρύνεστε με 3,00€ επιπλέον ανά παραγγελία, ανεξαρτήτως ποσού.

*Σε περιπτώσεις που για οποιοδήποτε λόγο, δεν καταφέρετε να παραλάβετε την παραγγελία σας εγκαίρως και το δέμα σας επιστρέψει πίσω στην αποθήκη μας, και επιθυμείτε την επαναποστολή του επιβαρύνεστε συν 3,00€ για έξοδα αποστολής.

 

Πληρωμές

Ποιος είναι ο τρόπος πληρωμής;

Αυτή τη στιγμή δεχόμαστε τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

  • Μέσω Paypal (Visa, Mastercard, American express)
  • Αντικαταβολή με την παραλαβή του προϊόντος (+ 3,00€)

Στοιχεία & διεύθυνση αποστολής

Πως μπορώ να αλλάξω τα στοιχεία επικοινωνίας μου και τη διεύθυνσή μου;

Μπορείτε να συνδεθείτε στο προφίλ σας, να επιλέξετε τα στοιχεία θέλετε και να τα αλλάξετε. Τα νέα σας στοιχεία καταχωρούνται και ο λογαριασμός σας ενημερώνετε άμεσα.

 

E-Shop

Έλαβα την παραγγελία μου με αγορές από το e-shop και έχει έρθει λάθος προϊόν. Τι μπορώ να κάνω;

Όλες οι παραγγελίες μας ελέγχονται διεξοδικά, στην περίπτωση όμως που εκ περιτροπής γίνει λάθος στην παραγγελία σας επικοινωνήστε μαζί μας στο info@beautytestbox.com  ενημερώνοντάς μας για τον αριθμό της παραγγελίας σας, το προϊόν που έχει έρθει λάθος. Eμείς θα φροντίσουμε άμεσα να παραλάβετε τη σωστή παραγγελία.

Ποια είναι η πολιτική αλλαγών και επιστροφής χρημάτων;

Μπορείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα σε περίπτωση που:

  • ‘Έχετε παραλάβει λάθος προϊόν 
  • Το προϊόν που παραλάβατε είναι ελαττωματικό.

Τι γίνεται στην περίπτωση που το προϊόν που παραλάβω έρθει ελαττωματικό ή σπασμένο;

 Στην περίπτωση που παραλάβετε κάτι και έρθει σπασμένο, θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@beautytestbox.com , αποστέλλοντας μας φωτογραφία με το προϊόν και θα φροντίσουμε για άμεση αντικατάσταση του.

Όροι Επιστροφής χρημάτων

Τα προϊόντα δεν θα πρέπει να έχουν ανοιχθεί ή χρησιμοποιηθεί. Θα πρέπει να είναι σφραγισμένα, στη συσκευασία τους όπως ακριβώς τα παραλάβατε. 

Mέχρι να τα παραλάβουμε η αποστολή τους γίνεται με δική σας ευθύνη. Συσκευάστε τα προσεκτικά.

Η χρέωση των εξόδων αποστολής βαρύνουν την εταιρεία, εφόσον επιλέξετε την ίδια εταιρεία διανομής μέσω της οποίας παραλάβατε την παραγγελία σας.

Μόλις λάβουμε τα προϊόντα και ελέγξουμε ότι είναι σωστά θα ξεκινήσουμε τη διαδικασία επιστροφής χρημάτων ακολουθώντας τον ίδιο τρόπο που έγινε η πληρωμή τους.

 

Ασφάλεια

Είναι ασφαλής η διαδικτυακή πληρωμή;

Το σύστημα λειτουργίας του e-shop μας λειτουργεί με αυστηρό σύστημα ασφαλείας και διατήρησης των προσωπικών σας στοιχείων. Στο e-shop μας δεν καταχωρείται κανένα χρηματοπιστωτικό στοιχείο.

 *Αποστολές γίνονται μόνο εντός Ελλάδος.

 

Search

z