Nee Make Up

Nee Make Up

H Nee Make Up Milano, διεθνώς αναγνωρισμένη και δημοφιλής εταιρεία στο μακιγιάζ, αντικατοπτρίζει την κομψότητα και την ομορφιά της γυναικείας φύσης. Με προσοχή στις λεπτομέρειες, στους συνδυασμούς χρωμάτων και με απαλή υφή : Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά της γοητείας των Nee Make Up Milano.

Γεννήθηκε πριν 15 χρόνια, μια σειρά η οποία χρησιμοποιείται και προορίζεται για τους σπουδαιότερους make-up artists. Η ποιότητα και η μεγάλη ποικιλία που διαθέτει γρήγορα της διεύρυναν τους ορίζοντες στους χώρους της ομορφιάς, τόσο τοπικά όσο και παγκόσμια. Η σειρά της Nee Make Up Milano είναι σήμερα μια από τις σπουδαιότερες για τους make-up artistόσο και για τις γυναίκες που προσέχουν τον εαυτό τους.

Η μεγάλη εμπειρία που έχει αποκτηθεί στον τομέα των καλλυντικών, η φροντίδα στη χρήση των πρώτων υλών και οι εξελιγμένες επιστημονικές και εργαστηριακές διαδικασίες, οδηγούν στη δημιουργία υποαλλεργικών προϊόντων υψηλής ποιότητας, χωρίς paraben. Η Nee Make Up Milanoείναι ένας “ρυθμιστής μόδας” σε επαγγελματικό επίπεδο…. Επειδή η ομορφιά της κάθε γυναίκας είναι η αποστολή μας.

Η Nee MAKE UP είναι μια πλήρης επαγγελματική σειρά προϊόντων μακιγιάζ, και απευθύνεται στους πιο απαιτητικούς και εκλεπτυσμένους πελάτες. Σε διεθνές επίπεδο η nee MAKEUP διακρίνεται για την υψηλή ποιότητα, την μοναδική υφή των καλλυντικών, την καινοτομία, την συνεχή ανάπτυξη και έρευνα των πρώτων υλών/δραστικών συστατικών και τις πολυτελείς συσκευασίες της. Σας αφήνουμε να απολαύσετε την εμπειρία της εφαρμογής τους…

Ιστοσελίδα : http://www.amlcosmetics.gr
Facebook : AML COSMETICS http://www.facebook.com/amlcosmetics
Nee Make Up Milano Greece http://www.facebook.com/neemakeupmilanogreece?ref=hl
Twitter : Nee Make Up Greece https://twitter.com/NeeMakeUpGreece

3 Προϊόν(τα)

ανά σελίδα

Πλέγμα  Λίστα 

3 Προϊόν(τα)

ανά σελίδα

Πλέγμα  Λίστα