ΜΥΣΤΙΚΑ

ΟΜΟΡΦΙΑΣ

Η ομάδα του Beautytextbox μοιράζεται μαζί σας beauty tips που δεν πρέπει να χάσετε.

Εχεις καστανά μαλλιά; Μάθε ποιές αποχρώσεις πρέπει να προτιμάς για το μακιγιάζ σου!

18/06/2013

Είσαι καστανή; Είσαι τότε πολύ τυχερή καθώς σου ταιριάζουν τα περισσότερα χρώματα στο μακιγιάζ  και επίσης δεν χρειάζεσαι πολύ μακιγιάζ για να είσαι όμορφη και περιποιημένη.

1 Χρησιμοποιήσε έντονο κραγιόν

 Τις περισσότερες φορές ένα πολύ ανοιχτό ροζ κραγιόν ή ρουζ δεν κολακεύει τις καστανές. Οι γυνάικες με σκούρα καστανά μαλλιά θα πρέπει να προτιμήσουν πιο έντονα χρώματα στο μακιγιάζ τους. Εντονο καθαρό κόκκινο κραγιόν ταιριάζει απόλυτα σε γυναίκες με μεσαίες ή πολύ σκούρες αποχρώσεις μαλλιών. Τα κοραλί ή ροδακινί χείλη αναδεικνύουν πρόσωπα με ανοιχτά καστανά μαλλιά.

2 Μακιγιάζ ματιών και Ρουζ

Οι  καστανές με καστανά μάτια μπορούν πραγματικά να χρησιμοποιήσουν οποιαδήποτε απόχρωση σκιάς επιθυμούν. Οι καστανές με πράσινα μάτια μπορούν να τονίσουν τα χρώμα των ματιών τους με μωβ και γκρι αποχρώσεις ενώ οι καστανές με μπλε μάτια γήινες,μπρονζέ αποχρώσεις, κοραλλί ή πορτοκαλί.

Στα μάγουλα και στα χείλη οι καστανές δείχνουν όμορφες με ρουζ σε θερμούς τόνους καθώς επίσης και με bronzers.

Τα φρύδια θα πρέπει να είναι 1 με 2 τόνους πιο ανοιχτά απτό χρώμα των μαλλιώ για να δίνουν ένα πιο γλυκό αποτέλεσμα στο πρόσωπο.

3 Τέλειο μακιγιάζ για καστανές σε 2 λεπτά!

Χρησιμοποίησε bronzer στα μάγουλά σου για ένα ηλιοκαμμένο λουκ αλλά και σαν σκιά στα μάτια! Εφάρμοσε αν θες ρουζ σε θερμούς τόνους, βάλε 2 στρώσεις μάσκαρα και ένα έντονο κραγιόν σε απόχρωση μπλέ-κόκκινου, είτε κερασί και είσαι έτοιμη!

Για το BeautyTestBox

www.dgmakeup.gr

Ρωτήστε την Beauty Expert

Για να ζητήσετε προσωπικές συμβουλές θα πρέπει να είστε συνδεδεμένος χρήστης. Αν δεν έχετε λογαριασμό κάντε κλικ εδώ.